MC | Teori

Vi hjälper dig med teorin efter dina förutsättningar och behov. Upplägget på utbildningen planeras med dig som elev för att vara så effektiv som möjligt.
All MC utbildning sker i Kalmar hos vår systerskola Kalmar Trafikskola. Besök dem med knappen nedan.

Teori för motorcykel

Innehåll och omfattning

Teorin är en otroligt viktig del genom hela körkortsutbildningen. En av de viktigaste nycklarna till en lyckad körkortsutbildning finner ni i teorin. Med goda teoretiska kunskaper inom varje delmoment kommer den praktiska utbildningen gå lättare. Vi anser att du kan tillsammans med detta system spara både tid och pengar på din körkortsutbildning.I samband med inskrivning hos oss väljer du det studiesätt som passar dig bäst. Digitalt, bokformat eller både och – vi har det senaste utbildningsmaterialet!

Digital utbildningsplattform

Det digitala utbildningspaketet innefattar interaktivt studiematerial där du kan läsa, lyssna, se filmer, övningar och fritt med tester online för att du ska klara ditt teoriprov. Du kommer åt den digitala plattformen elevcentralen från din mobil, dator eller surfplatta. Vårt mål är att du ska få ditt körkort så smidigt och enkelt och stöttar alltid vid behov. Därför har vi också lärarledda teoriforum och lektioner som vi planerar in efter behov och önskemål.

Stöd vid läs och skrivsvårigheter

Vi har personal som är särskilt utbildad för denna typ av svårigheter.

Vi kan hjälpa till med att genomföra utredningar och ansökningar för att få dispens för muntligt teoriprov eller teoriprov med förlängd tid. Dessutom erbjuder vi individuella teorilektioner med vår specialutbildade lärare om önskemål finns.