Nyheter

Tack för denna MC-säsong!

Vi vill tacka samtliga elever som har gett oss en fantastisk första motorcykelsäsong. Vår första säsong startade den 1 juni och avslutades den 28 september. Det resulterade i 14 nya motorcykelkörkort. Nu låter vi motorcyklarna vila fram till nästa år. Från och med nästa säsong kommer motorcykelutbildningen starta tidig vår. Vill du ha MC-körkort år …

Tack för denna MC-säsong! Läs mer »

AM-körkort 2021 ?

Vi håller vår sista AM-utbildning för året på höstlovet! (v. 44) Vill du köra mopedbil eller A-traktor i vinter? Se då till att boka in dig på kursen så snart som möjligt. Tiderna går åt. Vi kommer efter höstlovet att ta en paus med AM-utbildningen, den återupptas på sportlovet i februari år 2022.

Handledarkurs på distans återgår till fysiska möten

Eftersom restriktionerna beräknas försvinna så kommer introduktionsutbildningen på distans att återgå till fysiska möten på nationell nivå. Från och med den 1 oktober kommer samtliga handledarkurser endast hållas genom fysiska möten, distanskurser förbjuds. Vi tackar samtliga deltagare som vi har haft via Zoom! Det har varit en spännande tid.

Vill du bli elev hos oss?

Du kan skriva in dig direkt och köpa körkortspaket mm. på e-handeln! Ni är såklart hjärtligt välkomna till Trafikskolan under receptionens öppettider också!

Handledarkurs

Tryck på e-handel för att se tider och boka din plats eller gå in på menyn för Bil och introduktionsutbildning för mer information

Ny hemsida!

Nu har vi äntligen uppdaterat vår nya hemsida! Här kan ni skriva in er via nätet och betala direkt via Swish eller kortbetalning samt boka in er på handledarkurser och andra utbildningar! Klicka på E-handel för att komma igång!

Vi hjälper dig till körkort